Anna käydä liinan alla vähintään 12 tuntia. Pintaan ei välttämättä nouse kuplia, mutta pinnan alla pitäisi näkyä elämää.
Lisää huoneenlämpöinen olut, vehnä- ja kikhernejauhot ja suola. Kannattaa lisätä oluesta ensin vain osa ja sekoittaa taikina tasaiseksi ennen kuin lisäät loput. Lisää öljy. Vaahdota aquafaba tukevaksi vaahdoksi ja nostele taikinan joukkoon. Anna taikinan levätä n. 10 minuuttia.
Lämmitä blinipannu keskilämmöllä. Lisää noin ruokalusikallinen öljyä ja nosta taikinaa kauhalla pannulle.
Paista pari minuuttia, kunnes taikina alkaa hyytyä reunoilta. Käännä ja paista vielä toiset pari minuuttia. Sopiva lämpötila ja paistoaika alkavat selvitä parin testikappaleen jälkeen. Pannu ei saa olla kovin kuuma, jotta blini ehtii paistua kypsäksi ennen kuin pinta alkaa kärtsähtää.
Tarjoa blinit esimerkiksi Caviart "mädin", Vegiar "mätitahnan", kaura "fraichen" ja punasipulisilpun kanssa.
Lähde: https://vegehi.fi/vegaaniset-blinit/